3-delig pak

Iedere man heeft of zou een 3-delig pak in zijn kast moeten hebben hangen. We zien het 3-delig pak steeds vaker in het modebeeld verschijnen, maar het 3-delig pak is uiteraard altijd al heel erg populair geweest als trouwkostuum.

Een 3-delig pak is daarom niet zomaar iets. Bij een 3-delig pak komt een stukje vakmanschap kijken. Mandemaker Maatpakken levert u dit. Onze kleermakers bezoeken u aan huis en zorgen ervoor dat uw 3-delig pak als gegoten zit. Daarnaast hebt u voor uw 3-delig pak de keuze uit een ruim assortiment stoffen, kleuren en modellen. Wat dacht u van een prachtig klassiek 3-delig krijtstreep pak of een grijs glanzend 3-delig pak?

3-delig pak
3-delig pak

De stijl van het driedelig pak is zeer klassiek te noemen. Alhoewel er ook zeer moderne varianten zijn. Een groot voordeel van deze combinatie is dat u ook zonder het jasje nog steeds net gekleed bent. En u zal het niet koud krijgen.

Een 3-delig pak is een uitstekende keus voor speciale gelegenheden, maar u kunt het 3-delig pak ook 2-delig dragen met stropdas of strik. Dit zorgt ervoor dat u eindeloos kunt varieren met het 3-delig pak. Het 3-delig pak komt dus altijd van pas. Pak een Mandemaker pak!

Neem contact op met ons, door naar de contacten pagina te gaan.