Tips bij uw trouwpak op maat

U denkt er over om een trouwpak te laten maken? Bij deze een paar tips voor trouwpakken.

  • Bestel op tijd. Als u een trouwpak wilt laten maken is het aan te raden minstens 3 maanden van tevoren een afspraak te maken. De levertijd van trouwpakken is gemiddeld 5 weken. Maar dan moet het trouwpak nog gepast worden. En indien noodzakelijk worden er door onze kleermaker nog aanpassingen gedaan aan het trouwpak. Daarnaast kunnen er altijd dingen onverwacht misgaan. Met alle pre-huwelijksstress wil uw het trouwpak waarschijnlijk het liefst ruim voor de bruiloft in huis hebben.
  • Laat? Mocht u toch pas een aantal weken voor de bruiloft een afspraak met ons maken dan doen we uiteraard graag ons uiterste best om het pak op tijd klaar te hebben. Het levert alleen vermijdbare stress op voor uzelf en voor onze kleermakers.
  • Mocht u aankomen of afvallen dan kunnen we bij het afpassen het trouwpak nog iets aanpassen.
  • Voor het uitzoeken van de stoffen is daglicht het beste. Maar als dat niet lukt dan is goede verlichting in huis ook voldoende voor het uitzoeken van uw trouwpak stof. Als u in onze showroom afspreekt is er vanzelfsprekend altijd goed licht.
  • Neem een staaltje van de trouwjurk en eventuele thema kleuren mee. Dan kunnen we zorgen dat uw pak daar perfect bij past.
  • Het is altijd goed om wat rond te neuzen op internet of in de verschillende winkels ideeën op te doen voor uw trouwpak. Dat maakt de keuze voor stof en andere details wel zo makkelijk.
  • Wilt u het pak ook voor andere gelegenheden gebruiken na de bruiloft? Kies dan geen opvallende stof maar maak een bijzondere combinatie met bijvoorbeeld een jacquard gilet, plastron, pochet, manchetknopen, etc.Meer over onze trouwpakken

    Wilt u dat uw familie en vrienden en net zo strak uit zien als u, neem dan een kijkje voor de groepsprijzen.