Wie is Mandemaker?

Mijn naam is Piter Mandemaker. Hartelijk dank voor uw interesse in een maatpak. Toen ik in 2002 begon in de mode heb ik gekozen om goed te worden in maatpakken. De verwachting bij een maatpak is hoog. Om die verwachting waar te maken is focus nodig. Ik geloof dat je maar in 1 ding echt goed kan zijn.

Maatwerk heeft tijd en aandacht nodig. Mijn collega’s en ik zijn goed in het managen van het proces van eerste kennismaking tot de nazorg voor het maatpak, tot het laten maken van het volgende maatpak. Voor het maken van onze kleding willen wij slechts de beste en meest ervaren kleermakers gebruiken. Door nauw met hen samen te werken waarborgen we niet alleen de kwaliteit maar weten we ook zeker dat de arbeidsomstandigheden van onze kleermakers goed zijn.

Mijn missie is om mensen in te wijden in de wereld van maatpakken. De eeuwige traditie van het kleermakersvak combineren we met moderne stijl en technologie. Hierdoor bieden wij onze klanten  een unieke en persoonlijke beleving waarbij het eindresultaat net zo uniek en persoonlijk is. Ik verkoop niet alleen een product of een beleving maar wil de klant transformeren en naar een hoger niveau tillen.

Een goed maatpak is slow-fashion en bij voorkeur bouwen we met onze klanten een vele jaren durende relatie op. Wij willen de klant steeds beter leren kennen en zo een steeds beter product  bieden. Dit alles doen wij in een prettige ambiance en met veel persoonlijke aandacht.