Kleren maken de man. En Mandemaker maakte mijn kleren. Het was een leuke ervaring om een smoking overhemd op maat aangemeten te krijgen. De pasvorm is goed en de details zijn mooi. (www.BeterBusiness.nl)  
Voor mijn huwelijk heb ik een driedelig maatpak met alles erop en eraan besteld bij Piter.  Het was een haast klus, ik was weer eens te laat, en toch was het pak op tijd klaar! Tevens was de kwaliteit boven verwachting en zat het allemaal als gegoten op het moment supreme! Het fijne aan het pak is dat ik het nu ook goed kan dragen voor mijn werk en op feestjes, kortom een goed pak en een nog beter advies!
Ik draag Piter zijn overhemden iedere dag en al jaren. Meer dan uitstekende kwaliteit!
Ik geniet erg van mijn pak van Mandemaker, het zit goed en staat me goed. Zeker in combinatie met het kobaltblauwe overhemd dat ik erbij heb laten maken, ook op maat. Heerlijke stof. En hij kreukt niet, dus na het wassen hoef ik niet te strijken, dat is een bonus. Nabestellen is ook heel makkelijk, want mijn maten zijn bekend. Erwin Wijman, Monnickendam, 
Voor onze trouwdag heeft Piter mijn zoon (7) en mij aangekleed. Identieke pakken en overhemden. Het pak was mooi en zat uitstekend. Wij hebben heel veel complimenten gekregen... (feedback company)