Armani pak

Het Armani pak wordt verkocht in drie afzonderlijke lijnen van kostuums met verschillende gradaties van Armani pak kwaliteit; Emporio Armani, Armani Collezioni en Giorgio Armani. Het Armani pak van de hoogste kwaliteit is Giorgio Armani ook wel bekend als “black label” vanwege het zwarte rechthoekige label met Giorgio Armani in contrasterende witte letters op het Armani pak.

De duurste Giorgio Armani pakken worden gemaakt in Italië in eigen huis. En zijn half-of full-canvas constructie. Een ander kenmerk van Giorgio Armani pakken is dat zij daadwerkelijk zijn ontworpen door de man zelf, meneer Armani, terwijl de andere lijnen van het Armani pak dat niet zijn.

Qua constructie zijn de Giorgio Armani pakken niet bijzonder. Ze worden machinaal gemaakt. Terwijl veel andere minder bekenden merken wel echt met de hand worden gemaakt. Het gaat bij die merken dan vaak om kleinere aantallen. Maar wat het Armani pak wel bijzonder maakt, is de onberispelijke stoffen en flatterende snit die Armani heeft geperfectioneerd in zijn Armani pak.

In plaats van veel geld uit te geven aan een standaard Armani pak kan u ook een maatwerk pak overwegen. De fit zal aanzienlijk beter zijn dan die van uw Armani pak. En de collectie stoffen doet bij de goede kleermaker niet onder voor die van het Armani pak.

Heeft u interesse in iets anders dan het standaard Armani pak? Laat dan uw pak op maat maken. Kies uit de mooiste Italiaanse stoffen (Zegna, Vitale Barberis, etc) en geniet van de persoonlijke aandacht.
Voor meer informatie kunt u bellen naar het bovenstaande nummer.