Bespoke tailoring

Bespoke tailoring kan u bij Mandemaker vinden! Het bespoke maatpak is het ultieme maatpak!

Bespoke is een Brits Engels woord dat betekent een kledingstuk gemaakt naar specificatie van een koper. Bespoke tailoring gaat uiteraard met veel aandacht voor de klant. Hoewel het kan worden toegepast op andere items, waaronder auto’s en keukens in het hoge segment, wordt van oudsher de term “bespoke tailoring” alleen toegepast op maatkleding en maatschoenen. U kan bespoke tailoring Amsterdam of bespoke tailoring Nederland vinden.

De onderscheidende punten van bespoke tailoring zijn de totale controle over de gebruikte stof, de functies en fit, en de manier waarop het kledingstuk moet worden gemaakt. Het woord bespoke in bespoke tailoring komt van bespeak, ofwel iets bespreken. Bij kleding gemaakt op de bespoke wijze wordt de kleding gemaakt zoals besproken.

Bespoke tailoring
Bespoke tailoring

Er zijn velen soorten maatpak. En elke kleermaker heeft zijn eigen stijl en wijzen van vervaardigen. Door uw kleermaker persoonlijk te spreken kan u er achter komen of de werkwijze u bevalt. Door deze meer arbeidsintensieve manier van werken is een bespoke maatpak vaak duurder dan een gewoon maatpak.

Bespoke tailoring Nederland, of bespoke tailoring Amsterdam, u kan het bij Mandemaker vinden! Heeft u interesse in een bespoke maatpak?