Blauw colbert

Blauw colbert
Blauw colbert

Het blauwe colbert is altijd en overal fashionable. Heeft u een extra jasje nodig dat mooi past bij uw klassieke kwaliteitsbroek? U creëert een totale look met bijzondere accenten door voor een op maat gemaakt blauw colbert te kiezen. Een speciale kleur voering, een opvallend detail aan de knoopsgaten, zelfs een persoonlijke tekst op een zelfgekozen plek in het jasje? Mandemaker Maatpakken maakt dit mogelijk.

Trendy uitstraling met uw Blauw Colbert
Bent u op zoek naar een Blauw Colbert dat u ook in uw vrije tijd kan dragen bijvoorbeeld op een sportieve jeans of beige broek? Even tot rust komen maar graag in stijl? Doordat we u helemaal opmeten zal uw jasje perfect zitten, zelfs al hebt u nét iets bredere schouders of langere armen dan gemiddeld. En met onze kwaliteitsstoffen bent u er zeker van dat u uw colbert heel frequent kan dragen en dat het er als nieuw blijft uitzien.

Een blauw colbert laten aanmeten? Bezoek onze showroom. Gelieve wel even een afspraak te maken. U kan bellen met het bovenstaande nummer, of ga naar ons contacten pagina.