Driedelig pak

Een driedelig pak kan u bij ons laten maken. Maak een afspraak in onze showroom of laat onze kleermaker u thuis bezoeken om uw pak aan te meten. Samen kiest u de stof en de details om tot een perfect resultaat te komen.

Een 3-delige pak is wat gekleder dan een tweedelig pak. Het driedelig pak is vaak een teken van stijl en verfijnde smaak. Juist omdat het driedelig pak in de meeste winkels niet te is te krijgen is het exclusief. Een drie-delig maatpak heeft ook het voordeel dat men er ook zonder het colbert nog gekleed uitziet. En niet letterlijk in zijn hemd zit. Daarnaast biedt het driedelig pak meer warmte.

De verschijningsvormen van het Driedelig pak
Er zijn natuurlijk vele verschillende types. Zo is bijvoorbeeld het gilet alleen al in honderden verschillende uitvoeringen beschikbaar. Uiteraard hoeft u zich daar allemaal geen zorgen over te maken. Wij adviseren u op correcte wijze. U maakt de beslissing. Denk bijvoorbeeld aan het aantal knopen, of u met omslag wilt (double breasted), of u de rug in voeringstof wilt laten uitvoeren, een stelbandje op de rug, etc.

Maak voor uw driedelig pak een afspraak door te bellen naar het bovenstaande nummer.