Goedkoop maatpak

Ook voor een goedkoop maatpak kan u ons goed gebruiken. Al vanaf een paar honderd euro maken wij een pak op maat voor u. De prijs van een pak is net als het pak zelf maatwerk. Heeft u weinig wensen en wilt gewoon dat de lengte en taillering klopt? Dan is een goedkoop maatpak prima voor u. Wilt u een pak dat perfect past en kiest u luxe stoffen en afwerking. Dan komt u in een hogere prijsklasse terecht.

Voor onze prijzen verwijzen we u naar onze prijzen pagina, deze vindt u in het menu. Als u met een groep bent kunnen we nog aanzienlijk korting geven op zelfs onze goedkoopste maatpakken. Hoe meer maatpakken we kunnen verkopen hoe lager de prijs.

Bedenk ook dat randzaken als gewenste levertijd en pasmoment een rol spelen in de prijs. Heeft u het met spoed nodig dan kunnen we niet heel laag gaan in de prijs. En als we u een mooie prijs aanbieden zouden we het op prijs stellen als u flexibel bent in de pasmomenten. Zodat u niet onze drukke zaterdagen bijvoorbeeld bezet houd voor reguliere klanten.

Kortom maak een afspraak met Mandemaker voor uw goedkope maatpak. We zijn u graag van dienst.