JEANS IN HAARLEM

Op het gebied van jeans is er in Haarlem veel te beleven. Van een Hilfiger Denim store tot een heuse spijkerbroeken boerderij. Van budget tot volledig op maat. In het centrum van de stad maar ook daarbuiten. En vergeet ook niet de verantwoord gemaakte jeans van Brand Mission.

Er staan heel wat Nederlandse sterren aan het denim firmament zoals Scotch & Soda, G-Star, Chasin’, Gsus, Kuyichi. Allemaal met een stijlvolle en stoere vertegenwoordiging in Haarlem.

Haarlem is een echte mode stad. En ook op het gebied van jeans is er veel te beleven en te genieten. Hieronder een overzicht.

Holzhaus
Holzhaus noemt zich een Denim Speciaalzaak. Je kan hier terecht voor mooie merken zoals Lee, PME Legend, G-Star en SuperDry. Een lokale winkel met wereldmerken en oog voor duurzaamheid. Zeker de moeite waard om even het centrum van de stad te verlaten en naar de Gen. Cronjestraat te lopen
Gen. Cronjestraat 59-61, Haarlem

Jeans Centre
Deze keten met bijna 100 winkels heeft ook in Haarlem een vestiging. Hier kan je terecht voor leuke en betaalbare jeans, en nog veel meer.
Grote Houtstraat 96, Haarlem

Brand Mission
Een merk met een missie. Duurzame mode. In Haarlem wordt alleen dameskleding verkocht. De mannen zullen naar Amsterdam moeten.
Zijlstraat 85

Tommy Hilfiger
Met een eigen centrum voor denim ontwikkeling vlakbij Haarlem, in Amsterdam, is Hilfiger innovatief, duurzaam en ook nog eens stijlvol. Ga je jeans shoppen in Haarlem. Doe dan zeker deze winkel even aan.
Barteljorisstraat 10, Haarlem

Mario Mode
Ook in het centrum van Haarlem vindt je Mario Mode. Een atelier waar kleding vermaakt wordt maar waar je ook je jeans op maat kan laten aanmeten. En wat is er nou mooier (en duurzamer) dan jeans die speciaal voor jou gemaakt zijn. Full disclosure, dit doen ze in samenwerking met ondergetekende (Mandemaker Maatpakken)
Kampervest 1, Haarlem

Broekenboerderij
Als je al zo lang bestaat heb je geen website nodig. Al 20 jaar mooie spijkerbroeken.
Westelijke Randweg 3, Haarlem

Jeans Outlet Haarlem
Net buiten het centrum van Haarlem bevinden zich deze 500 m2 aan betaalbare jeans.
Paul Krugerkade 18, Haarlem

Wan Denim
Een uitgebreid assortiment denim en andere kleding in het centrum van de stad.
Grote Houtstraat 82, Haarlem

Arborator
Denim voor mannen. Alleen al een bezoekje waard vanwege de stoere, sfeervolle winkel en de persoonlijke aanpak.
Kleine Houtstraat 11A, Haarlem

Score
Met een mooie collectie premium jeansmerken staat Score al jaren sterk in Haarlem.
Grote-Houtstraat 50, Haarlem

Cavallaro
Deze keten met Italiaanse inslag heeft niet alleen een vestiging in Haarlem maar is er ook geboren. Een van de vele Haarlemse succesverhalen in de mode. Verwacht geen ripped jeans maar stijlvolle modellen die je bij alle gelegenheden kan dragen.
Nieuwe Groenmarkt 26, Haarlem

PB (Pefectly Basics)
Als Haarlems succesverhaal mag deze internationaal opererende webshop niet ontbreken. Ook al hebben ze geen winkel in Haarlem meer. Online kan je er je duurzame jeans nog steeds bestellen.

CHASIN
Dit Nederlandse jeans merk is in zijn eigen woorden “inspired by the energy and
no-nonsense attitude of a rock star.”
Grote Houtstraat 97, Haarlem

Open32
In deze “Multibrand Fashionstore” vind je vele merken waaronder ook mooie jeans. Gevestigd in de bekendste winkelstraat van Haarlem loop je er makkelijk even binnen.
Grote Houtstraat 98-100, Haarlem

H&M, Zara en C&A
Ook de grote ketens zijn in Haarlem goed vertegenwoordigd. Hier kan je terecht voor een prima paar fijn geprijsde jeans.