Kostuum op maat

Een kostuum op maat hoort in iedere garderobe thuis. Het kostuum op maat is onmisbaar voor elke man omdat het zijn unieke fysiek perfect past en bovendien van stoffen is gemaakt die men persoonlijk heeft uitgezocht.

Ongehinderd door enige beperking kan u uw kostuum op maat volledig laten maken zoals u het wil. Een vakkundig kleermaker meet uw kostuum op maat en een aantal weken later is het klaar. Voor het afpassen van uw kostuum op maat komen wij graag weer even langs.

Bij Mandemaker heeft u al een kostuum op maat voor de prijs van een confectiepak. Er zijn vele keuzes die u kan maken om tot uw optimale resultaat te komen. Te beginnen bij de stof. Honderder prachtige materialen zijn beschikbaar. Vervolgens de details van uw kleding. Denk aan de knopen, de voering, de stiksels etc. Ook kan u uw naam aan de binnenkant laten borduren. Niks is te gek en alles is mogelijk.

Wat de snit van uw maatpak betreft kan u denken aan een ruim vallend Duits model, een strak Italiaans pak, of een Engels model met hoge taillering. Uiteraard kijken we bij het maken van uw maatpak altijd naar uw specifieke wensen en postuur. Zo is een strak Italiaans maatpak niet voor iedereen weggelegd. Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld op de site van Esquire.

Als u meer wilt weten over ons kostuum op maat of een afspraak wil maken neem dan contact op met het bovenstaande nummer.