Krijtstreep pak

Het krijtstreep pak heeft een klassieke uitstraling. Zo wordt het krijtstreep pak vaak naar zakelijke gelegenheden gedragen en is mogelijk wat formeler, maar een goede snit en de dikte van de streep kunnen het krijtstreep pak een uiterst trendy verschijnsel maken.

Wist u dat het krijtstreep pak in Engeland erg veel wordt gedragen? En dat men ook wel eens zegt dat het krijtstreep pak en de dikte van de streep uw positie op de maatschappelijke ladder weerspiegelt? Wij van Mandemakersuits geven de voorkeur aan een krijtstreep pak met een subtiele streep. Hierdoor kan het krijtstreep pak zowel zakelijk als casual gedragen worden.

Het krijtstreep pak is net even anders dan het pinstripe pak. Een krijtstreep is een echte streep, maar een pinstripe bestaat uit puntjes. Door de klassieke uitstraling van het krijtstreep pak is dit pak erg geliefd in de juridische wereld. Vraag onze kleermakers naar het krijtstreep pak en laat u verrassen door ons eindeloos aanbod van stoffen en variaties van het krijtstreep pak.

Als u meer wil weten over ons Krijtstreep pak of een afspraak wil maken neem dan contact op via ons contacten pagina.