Maatkleding

Maatkleding is het mooiste dat u kan krijgen. En met de Maat kleding van Mandemaker heeft u ook nog eens veel gemak. Onze kleermaker bezoekt u graag thuis voor uw kleding op maat. Onze maatkleding heeft u al voor de prijs van confectie! En omdat ons hart al jaren bij echt maatwerk licht is de kwaliteit onovertroffen.

Maatkleding is inherent beter dan confectie. Met een kledingstuk dat op maat is gemaakt kiest u voor stijl en klasse. Niet alleen is de snit van uw maatkleding natuurlijk veel beter dan kant en klare kleding. Ook kiest u voor uw maatkleding precies die materialen en uitvoering die perfect op uw wensen aansluiten.

Mandemaker Maatpakken werkt alleen met de beste stoffen en kleermakers voor uw maatkleding. U mag van ons een persoonlijke benadering en een hoog serviceaniveau verwachten voor uw pak, overhemd, jas, rok, of bloese op maat.

Maatkleding voor de prijs van confectie!
Maat kleding kan u bij Mandemaker laten aanmeten. Onze maat kleding kan bij u thuis met veel gemak door onze kleermaker worden aangemeten. Dit kan in heel Nederland. U kiest zelf de stoffen en uitvoering van uw maat kleding. Onze kleermaker neemt dan zorgvuldig de maten voor uw kledingstuk. De maat kleding is na een aantal weken klaar. Dan komen we graag nog even langs indien gewenst op de maat kleding met u af te passen. Daarbij kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. Dit gebeurt door de beste kleding verstellers.

Wij maken maat kleding zowel voor mannen als vrouwen. Meest maken wij kleding zoals pakken, jassen en overhemden. Maat kleding koopt u bij ons al voor de prijs van een gewoon confectiepak. De kleermaker bezoekt u in heel Nederland of bezoek een van onze ateliers op afspraak voor uw maat kleding.

Meer weten?
Als u meer wil weten over onze op maat gemaakte kleding of een afspraak wil maken neem dan contact op met het bovenstaande nummer.