Maatpak Tilburg

Maatpak Tilburg

Voel je goed in een Mandemaker suit in Tilburg. Onze travelling tailor bezoekt u graag. Of het voor uw werk is of een bijzondere gelegenheid, in een pak van Mandemaker komt u goed voor de dag. Zoekt u pakken in Noord-Brabant, die speciaal op uw maten gemaakt worden en naadloos aansluiten op uw wensen, dan bent u voor uw maatpak in Tilburg aan het juiste adres. Met een deskundig advies en modellen van zeer goede kwaliteit staan wij voor u klaar.

Een maatpak is een kledingstuk dat past bij de drager een one off a kind pak dat aan al uw wensen voldoet en speciaal voor u is gemaakt. Wij bij Mandemaker Maatpakken leveren al 20 jaar deze unieke ervaring aan one klanten. Bij ons is alles op het gebied van pakken mogelijk en door gebruik te maken van de beste stoffen en persoonlijke samenwerking met onze klanten en kleermakers kunnen wij kwaliteit garanderen.

Onze traveling tailor bezoekt u graag in Tilburg om uw wensen en de duizenden mogelijkheden door te nemen. Als duidelijk is wat u belangrijk en mooi vindt worden uw maten genomen en gaat het maakproces van start.

 

Maak hier een afspraak met onze traveling tailor of kom langs op onze showroom in Haarlem voor het perfecte maatpak dat aan al uw wensen voldoet.