Mandemaker Maatpakken ervaringen

Natuurlijk vertellen wij u graag zelf hoe mooi onze maatpakken zijn. Maar lees ook de ervaringen van onze klanten.

“Ik ken Piter nu inmiddels al bijna 10 jaar en heb door de tijd diverse maatpakken bij hem besteld. Ik heb ze altijd met plezier en trots gedragen. De keuze voor je eigen design is bijzonder. Je kan je initialen in het pak laten zetten. Daar kan geen confectiepak tegenop. Piters advies is waardevol aangezien ik zelf de branche niet volg. Piter borgt dat ik er up-to date bij loop. Prijs, service en kwaliteit kunnen zich makkelijk met iedere modezaak meten. Dus daar kom ik nauwelijks meer. “
— De Mandemaker Suits ervaring van Daniel Andriessen, Hoofddorp, www.netwerkbtb.nl

“Piter maakt maatpakken van goede kwaliteit en tegen redelijke prijzen. Hij heeft mij prima geholpen, goede adviezen gegeven over afwerking en accessoires bij het kostuum en hield zich stipt aan de gemaakte afspraken.”
— De Mandemaker Suits ervaring van Marco Tetteroo, Finance Partners, Haarlem, www.finance-parters.nl

“Piter is vakbekwaam, mede voelbaar door elke cm die hij vastlegt in zijn metingen. Mijn pak is van dermate kwaliteit dat ik het de komende jaren erg goed aankan.”
— De Mandemaker Maatpakken ervaring van Greg Prizmic, Haarlem, linkedin

“Als ik spreek voor een grote groep wil ik mij niet druk maken over mijn kleding. Mandemaker neemt deze zorg uit handen en kleed mij perfect in maatpak. Zodanig dat ik mij kan concentreren op een inspirerend verhaal voor mijn toehoorders”
— De Mandemaker Maatpakken ervaring van Ing. Egon Beaart MBA, Keynote speaker en coach, Voorhout, www.egonbeaart.com

“I had several suits, shirts and pairs of casual trousers made with Pieter. The quality, fit and personalized style means I wear them all the time. Pieter has a great selection of fabrics and tailoring options to choose from and he is very accommodating to customization, all of this results in a really bespoke feel to the suits.”
— De Mandemaker Suits review van Doug Webster (Product Manager, Amsterdam)

“Ik kom graag steeds terug bij Mandemaker, vanwege de voortreffelijke service en kwaliteit”.
— De Mandemaker Suits ervaring van Siep Eilander, Zoetermeer

“Kleren maken de man. En Mandemaker maakte mijn kleren. Het was een leuke ervaring om een smoking overhemd op maat aangemeten te krijgen. De pasvorm is goed en de details zijn mooi.”
— De Mandemaker Suits ervaring van Simon Paagman, Heemstede, www.BeterBusiness.nl

“Ik geniet erg van mijn pak van Mandemaker, het zit goed en staat me goed. Zeker in combinatie met het kobaltblauwe overhemd dat ik erbij heb laten maken, ook op maat. Heerlijke stof. En hij kreukt niet, dus na het wassen hoef ik niet te strijken, dat is een bonus. Nabestellen is ook heel makkelijk, want mijn maten zijn bekend.”
— De Mandemaker review Erwin Wijman, Monnickendam, www.erwinwijman.nl

“Voor het bestuur van onze studievereniging heb ik Mandemaker de maatpakken laten maken. Het ging om 1 damespak en 3 herenpakken. We konden gebruik maken van de speciale korting voor studenten en studieverenigingen. Om eenheid als bestuur uit te stralen wilden we allen in exact de zelfde stof gekleed, zowel de mannen als ikzelf. We hebben gekozen voor een mooie heldere donkerblauwe stof. De stof houd zich goed en blijft netjes.  We dragen de maatpakken met veel plezier bij belangrijke besprekingen, borrels en presentaties.”
— Ervaring Mandemaker Suits van Melissa Purperhart, Studievereniging FSVU Amsterdam

“Voor ons huwelijksjubileum heb ik hier een pak laten maken, samen met mijn twee zoons. Dat is uitstekend bevallen en daarom heb ik zelf later meer pakken laten maken bij Mandemaker. We hebben allen geen standaard maten en het is dan ook geen sinecure om het goed passend te maken. Niet alles kan altijd perfect gaan maar ook de reclamatie afhandeling van dhr Mandemaker is zeer correct. Al met al een uitstekende ervaring.”
— Ervaring Mandemaker Suits van Robin Bourgonjen, Tiel, linkedin

“Na grondig de grote collectie mooie stoffen te hebben bekeken heb ik uiteindelijk gekozen voor een dieprode stof met een fijn patroon. Een aparte stof met krachtige uitstraling, welke goed te combineren is, daar was ik naar op zoek. Er waren verschillende modellen jasjes en broeken met allen een mooie pasvorm waar ik uit kon kiezen en welke nog verder op mijn maat werden gemaakt. Het pak paste uiteindelijk in 1 keer bijna perfect. Het is, na de laatste kleine correctie, een fijn zakelijk pak geworden welke ik zeer regelmatig met veel plezier draag en combineer.”
— Ervaring Mandemaker Suits van Astrid Vermeulen, Amsterdam linkedin

“Voor mijn huwelijk heb ik een driedelig maatpak met alles erop en eraan besteld bij Piter.  Het was een haast klus, ik was weer eens te laat, en toch was het pak op tijd klaar! Tevens was de kwaliteit boven verwachting en zat het allemaal als gegoten op het moment supreme! Het fijne aan het pak is dat ik het nu ook goed kan dragen voor mijn werk en op feestjes, kortom een goed pak en een nog beter advies!”
— Ervaring Mandemaker Maatpakken van Roel Wolfert, Bodegraven linkedin

“Regelmatig bestel ik via internet een maatpak bij Mandemaker. Mijn maten zijn bekend en ik hoef enkel nog een stof uit te zoeken. De stalen worden aan mij opgestuurd wanneer ik daar om vraag. Zo kan ik rustig thuis een keuze maken. Mijn keus geef ik door aan Mandemaker en het pak wordt gemaakt. De maten zijn destijds overigens gekopieerd van een van mijn favoriete pakken. Op deze manier was ook het maatnemen snel en efficiënt. Ik hoef de winkels niet meer in maar ben toch piekfijn gekleed. Dat bespaart veel tijd. Bovendien krijg ik op de herhaalbestellingen mooie kortingen.”
— Review Mandemaker Suits van John Benard, Benard Accountants, Capelle aan den IJssel

“Mandemaker Suits heeft mij geholpen bij mijn Trouwpak. Het pak is echt perfect en Piter heeft mij heel goed geadviseerd in de keuzes met als resultaat een uniek trouwpak. Een absolute aanrader.”
— Robert Hoekstra, Haarlem, www.12klik.com

“Ik heb al meerdere pakken laten maken door Piter en kan gerust stellen dat hij zeer vakbekwaam is met veel oog voor detail. Er is een enorme keuze uit kleuren, modellen, stoffen, afwerkingen, etc. Of het nou een zomerpak moet zijn of voor een statige bijeenkomst, bij Mandemaker ga je zeker slagen!”
— Peter Hoes, Directeur Alpha Security linkedin

“Piter heeft een prachtig pak voor me gemaakt. Het zit als gegoten. En hij is echt bereid om te luisteren naar je specifieke wensen. Hij werkt snel en het resultaat is perfect: dit is nu echt maatwerk!”
— Frank Meester, filosoof, publicist en musicus Wikipedia

“Doelmatigheid staat in mijn zaak centraal: hoge kwaliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Wat betreft kleding vind ik dat bij Mandemaker. Een mooi strak pak voor een aantrekkelijke prijs. En dat alles bij een prettige en professionele klantbenadering.”
— Dr. Jos Frantzen, Driehoek Research Support B.V. www.drsupport.nl, Linkedin

“Ik heb een lastig figuur om in een winkel goede zakelijke kleding te vinden. Het jasje en pantalon die door Piter zijn gemaakt zaten als gegoten! De stof is mooi en blijft mooi. Ik voel me er heel zelfverzekerd in en draag het vaak en met plezier!”
— Annelies Bos, HR professional, linkedin

Lees meer klantervaringen op www.feedbackcompany.com