pak kostuum

Een Kostuum of pak is wat u zoekt? Dan heeft u dat kostuum of pak gevonden bij ons. Kostuum pak met veel gemak en gemaakt naar uw wensen. Het pak kostuum van Mandemaker kan bij u thuis worden aangemeten. Onder pak / kostuum verstaan we in feite het zelfde. Het is wel zo dat het pak en kostuum van Mandemaker altijd op maat gemaakt is. U kiest voor uw pak kostuum zelf de stof en de details uit. Uw kostuum of pak word dan aangemeten door onze kleermaker.

Wij bezoeken u graag thuis in heel Nederland voor het aanmeten van uw pak of kostuum. Een pak of kostuum op maat heeft u bij ons al voor de prijs van een gemiddeld confectiepak. Let bij het aanschaffen van uw pak of kostuum altijd goed op de juiste maatvoering. Een confectiepak zit nooit 100% goed en zal meestal aanpassingen nodig hebben. Wij meten uw pak kostuum aan zodat het perfect zit. En het word uitgevoerd in de stoffen en met de details die u wenst voor uw kostuum.

Overal in Nederland bezoekt onze travelling tailor u graag om uw kostuum aan te meten. Voor uw kostuum / pak kiest u zelf de stoffen en details. De beste kleermakers in ons atelier werken om uw kostuum of pak perfect in orde te maken. Na een aantal weken is uw kostuum pak klaar en bezoeken we u om het af te passen.

Neem nu contact op met het bovenstaande nummer om een afspraak te maken.