Pak maten

De pak maten zijn het belangrijkste onderdeel van uw pak. Een pak kan van een geweldige stof zijn en een prachtige constructie hebben maar als de pak maten niet kloppen dan ziet het er toch slecht uit. Om te voorkomen dat u de verkeerde pak maten heeft kan u het beste een pak op maat laten maken. De pak maten zijn dan gegarandeerd goed. Onze kleermaker neemt uw pak maten en wij maken aan de hand van uw pak maten uw maatpak.

De pak maten heren zijn anders dan de pak maten voor vrouwen uiteraard. Pak maten heren zijn over het algemeen wat eenvoudiger.

De pak maten variëren normaliter van 44 tot 60. Echter denk niet dat u zomaar in deze standaard pak maten gaat passen. Elk lichaam is uniek en laat u dus goed adviseren over uw pak maten. Het is zonde om een paar honderd euro uit te geven aan een kostuum met slechte pak maten als u voor het zelfde geld bij onze een pak op maat laat maken!

Er zijn vele pak maten tabel te vinden op het internet. Een pak maten tabel is echter standaard en het is altijd belangrijk om goed na te denken bij een pak maten tabel.

Kostuum maten
Kostuum maten voor elk pak zijn anders. Let wel dat kostuum maten uniek zijn. kostuum maten zijn belangrijk voor de kleermaker die uw maatpak maakt. Een kleermaker kan dan ook uw pak maten opmeten. Maar het liefste maakt hij na het pak maten opmeten ook gelijk een pak voor u uiteraard.

Welke maat pak?
En wellicht dat u zich dan afvraagt welke maat pak? Welnu, welke maat pak u draagt hangt van verschillende factoren af. Elke fabrikant verschilt in de precieze maatvoering. Een 48 bij de ene kan anders vallen dan bij de andere. Maar over het algemeen vallen mannen van gemiddel postuur in maat 46 tot 52. Welke maat pak u nodig heeft is uiteindelijk een kwestie van passen en meten.

Maak nu een afspraak door te bellen naar het bovenstaande nummer,
voor het aanmeten van uw kostuums in de juiste pak maten.