Stage vacature

Stage vacature marketing en ondernemerschap in maatpakken

Wil jij in de toekomst je eigen bedrijf starten? Heb je passie voor mooie pakken? Tijdens deze stage leer je hoe je een kleine onderneming kan laten groeien. Dit doe je aan de hand van een aantal door Mandemaker opgestelde groeiscenario’s. Je taak is om elk scenario te onderzoeken, onderbouwen en verder uit te werken. Op basis van deze informatie neemt Mandemaker een beslissing over welk scenario te volgen. Onderdeel van het stageonderzoek zijn de marktomstandigheden, concurrentie, de positie van Mandemaker, en een financiële analyse.

Naast het stage onderzoek werk je een aantal dagen per week mee. Aangezien het nog een kleine organisatie is zal je bij alles betrokken worden. Je kan echt het verschil maken en je krijgt een breed en direct inzicht in de bedrijfsvoering. Taken kunnen zijn (in overleg):

– Assisteren bij verkopen en aanmeten maatpakken
– Marketing activiteiten uitvoeren en mee helpen ontwikkelen. De focus ligt hierbij op online marketing. Denk aan social media, website, blogs, maatpak configurator.
– Foto’s maken van outfits en deze verspreiden online
– Beantwoorden vragen van klanten

Over Mandemaker Maatpakken
Mandemaker is kleine onderneming met een showroom op bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem. Het bedrijf bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in maatwerk. De kleding wordt gemaakt door vaste ateliers in het buitenland waar we nauw mee samenwerken. Een belangrijk deel van de omzet komt uit trouwkostuums op maat. Maar daarnaast verkopen we ook zakelijke maatpakken voor mannen en vrouwen.

Wij zoeken:
– Een MBO of HBO student richting mode, retail, commercie of marketing
– Enthousiasme om Mandemaker te laten doorgroeien
– Affiniteit met online marketing en maatpakken is een pre
– Analytisch en strategisch denkvermogen is een pre

Wij bieden
– Je ontwikkelt je bedrijfskundig inzicht onder begeleiding van een ervaren ondernemer en een persoonlijke coach.
– Een combinatie van meewerken en meedenken om daadwerkelijk stappen te zetten in de groei van dit bedrijf. Je inbreng maakt echt verschil.
– Een stage van 2 tot 6 maanden met flexibele startdatum

Interesse? Mail je cv met korte motivatie naar piter@mandemakersuits.nl

Stage vacature mode Haarlem