Trouwkostuum Utrecht

Uw Trouwkostuum Utrecht koopt u bij Mandemaker. En bovendien is het kopen van uw trouwpak in Utrecht zeer gemakkelijk met onze travelling tailor service.

Overdag of in de avonduren, en ook in het weekend bezoekt onze kleermaker u graag thuis voor het aanmeten van uw trouwkostuum in Utrecht. U kan ons atelier ook op afspraak bezoeken natuurlijk voor uw trouwkostuum Utrecht.

Van compleet driedelig zwart tot fraaie jacquard trouwkostuums in Utrecht. Alles is mogelijk bij ons. Wij maken uw trouwkostuum in Utrecht precies zoals u het wil. Alle details kan u natuurlijk zelf kiezen. De eerste stap in het proces is altijd de stofkeuze. Daarna gaan we me u over de details praten. Bijvoorbeeld de voering, knopen, en stikselkleuren. Heeft u zelf een leuk en origineel idee? Dan verwerken wij dit graag in uw maatpak. Dat is ook de kracht van maatwerk. Voor uw mooiste dag is niks te gek en moet alles perfect zijn. Wij staan voor u klaar met naald en draad. Zorgt u voor het ja-woord?

De stof van uw Trouwkostuum Utrecht
Wat de stof van een trouwpak betreft kan u kiezen uit vele honderden. Vaak komt men uit bij de klassiekers zoals donkerblauw, grijs en zwart. Maar waarom niet een meer persoonlijke en gewaagde keus maken. U zal zien dat uzelf en uw omgeving aangenaam verrast zijn door de mogelijkheden en het effect van iets minder standaard pak. U bent zelf toch ook niet standaard? En uw bruid al helemaal niet! Iedereen is uniek en verdient een uniek kostuum, of u nu in Utrecht of verre omstreken woont. Maak vandaag nog uw afspraak.

Aanmeten? Maak nu uw afspraak
Voor uw trouwkostuum Utrecht neem contact op met het bovenstaande nummer.