Tweedehands Pak Verkopen

Wil je een gedragen pak kwijt? Je kan het naar de textielcontainer brengen of direct naar een kringloopwinkel. Maar je krijgt er niks voor en de kans is groot dat de kleding uiteindelijk vermalen wordt en als grondstof opnieuw gebruikt. Verkopen aan iemand anders kan ook. Maar vind maar eens een koper voor jouw 2e hands pak. Dat is nog niet zo makkelijk. Als je je pak aan Mandemaker verkoopt weet je zeker dat het een tweede leven als tweedehands pak krijgt. En jij krijgt er ook iets voor terug.

Ruil je tweedehands pak bij ons in:

• Maten 46, 48, 50, 52 (en tussenmaten 90, 94, 98, 102, 25, 26, 27, 28).
• De buitenstof moet puur wol zijn (geen polyester of combinatie)
• Kleine vlekjes mogen er op zitten zolang ze verwijderbaar zijn.
• Een enkele kleine beschadiging is geen probleem. Het moet wel te repareren zijn.
• Geen slijtplekken. Dat is door ons niet te herstellen

TWIJFEL JE OF WIJ IETS KUNNEN MET JE PAK?
Mail of app foto’s aan piter@mandemaker-maatpak.nl / 06-28418945. Dit mag terwijl je het aanhebt of het pak ergens op liggend; voorkant jasje, achterkant jasje, voorkant broek, achterkant broek, merklabel, stof en maatlabel, plus foto’s van eventuele slijtplekken, vlekken, beschadigingen of andere bijzonderheden.

DE BELONING
Je ontvangt van ons een voucher voor € 50 korting op een Resui pak. Daarnaast bespaar je in 1 klap ongeveer 80 kilo CO2. Dat is namelijk hoeveel het kost om een nieuw pak te maken. Het Resui pak kan je bij ons in de showroom in Haarlem laten aanmeten.

ZENDEN OF BRENGEN
Wil je het zenden? Dan vergoeden wij je kosten. Of we komen het bij je halen.

MELD HIER JE TWEEDEHANDS PAK OF MAATPAK AAN