Waar kan je tweedehands pakken kopen?

Tweedehands pak vintage

Tweedehands pakken zijn helemaal hot. En dat is maar goed ook. De mode-industrie is best vervuilend. Door meer kleding te hergebruiken wordt de CO2 uitstoot verminderd. Maar waar kan je terecht als je een tweedehands pak of zelfs tweedehands trouwpak wilt kopen?

 

Vinted
Bij Vinted kan je uit heel Nederland en zelfs daarbuiten kleding ruilen en kopen. Deze app dragen wij een warm hart toe. Het aanbod aan tweedehands pakken is echter wel beperkt. Bovendien is het moeilijk om de juiste maat te vinden. Ondanks tips van Vinted zelf laten verkopers vaak de foto van het waslabel achterwege. Waardoor je moet gissen naar de stof en de maat. Vinted is echt helemaal ingericht op tweedehandskleding en zeker het proberen waar in je jacht naar tweedehands kleding. Zoek je als zakenman of bruidegom een tweedehands pak dan vinden wij Vinted echter niet ideaal.

www.vinted.nl

tweedehands pak

 

Marktplaats
Marktplaats heeft een wat groter aanbod van tweedehands pakken, maar wel alleen uit Nederland. Over het algemeen zal je op Marktplaats ook een wat oudere doelgroep zien. Dat is op zich positief als het om pakken gaat. Als jonge student heb je over het algemeen nog geen tweedehands pak te verkopen. Als wat oudere zakenman wel.

www.marktplaats.nl

 

Kringloopwinkels
Elke plaats heeft wel een kringloopwinkel. En de meeste hebben wel een afdeling met kleding. En met een beetje mazzel hangen daar ook nog wat tweedehands pakken bij. Het aanbod is helaas niet altijd geweldig. Er kunnen koopjes bij zitten maar veel zijn het toch echt ouderwetse pakken waar je niet snel de blits mee maakt. Aan de andere kant het is altijd wel goedkoop. Dus niet geschoten is altijd mis. Desalniettemin zal het je een hoop energie kosten om meerdere kringloopwinkels af te struinen om iets leuks te vinden wat jou ook nog past.

www.rataplan.nl
www.meerwinkel.nl

 

Vintage stores 

Tweedehans trouwpak voor een vintage wedding!

Naast kringloopwinkels zijn er ook nog de vintage winkels waar je tweedehands pakken kan kopen. Hier vind je over het algemeen een wat betere kwaliteit tweedehands pakken. Het is ook gelijk een stukje duurder. Echter de meeste vintage winkels zin gespecialiseerd in dameskleding. Voor een goed pak moet je ook hier hard zoeken. Wel leuk als je bereid bent een hoop tijd te stoppen in het vinden van jouw ideale tweedehands trouwpak natuurlijk.

www.vintageisland.nl
www.stijlloods.com

 

modern tweedehands pak

Resui.nl

De plek voor je tweedehands pak in Nederland

Ben je op zoek naar een modern gedragen pak, een groot assortiment en goede prijzen dan moet je bij Resui zijn

Resui is opgestart door Mandemaker Maatpakken omdat het aanbod tweedehands pakken via alle andere kanalen maar zeer beperkt was.

Bij Resui vind je een groot aanbod tweedehands pakken van hoge kwaliteit. Met een gedegen kennis en passie voor pakken is dit de plek in Nederland om jet tweedehands pak te scoren! De pakken zijn geheel ‘gereconditioneerd’. Dat wil zeggen als nieuw gemaakt. Als je ze in een winkel zou zien hangen zou je ze voor nieuw aan kunnen zien. De pakken zijn in een database opgenomen. Bij Resui wordt je opgemeten en uit de database worden een x aantal pakken gehaald die jou perfect passen. Dus snel de goede maat voor iedereen.

www.resui.nl