Wit pak

wit maatpak
wit pak

Als u een wit pak zoekt dan heeft u het gevonden bij Mandemaker. Wij maken graag een wit pak voor u. Daarbij heeft dit witte pak bij Mandemaker de prijs van een gewoon confectiepak. Uiteraard wordt ook uw nieuwe witte pak met persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit stoffen, eerlijke productie en met de juiste ambacht voor u uitgewerkt.

U heeft voor uw pak keuze uit verschillende kwaliteiten stoffen. Uw pak kan van een eenvoudige of juist zeer exclusieve stof gemaakt worden. We kunnen zelfs een pak van linnen, velours of corduroy maken. Uiteraard bent u geheel vrij in het kiezen van alle details. Wellicht wilt u op de witte ondergrond een leuk accent met kleur toevoegen. Voor welke gelegenheid is uw pak? Een cruise, een feestje, bruiloft? Of in sommige culturen is het gebruikelijk een wit pak te dragen bij begrafenissen. Hoe dan ook wij zorgen dat u een wit kostuum van hoge kwaliteit in handen krijgt. Perfect op uw lichaam gesneden. Foutloos en precies zoals u het wilt. Dat is onze belofte!

Het dragen van een wit pak vereist wel een aantal randzaken die in orde moeten zijn. Wanneer deze randzaken in orde zijn, dan zal het dragen van een wit pak een genot zijn. Een veelgemaakte fout bij het witte pak is donker of zelfs gekleurd ondergoed. Doe dat liever niet want het schijnt snel door de stof heen. Kies liever huidkleurig of wit ondergoed.

En onze slogan is niet voor niets dat we met gemak een pak aanmeten. Namelijk bij u thuis! Op elk gewenst moment. Maar u bent natuurlijk ook altijd in de showroom welkom. We wachten op u met het espresso-apparaat in de parate stand.

Als u meer wil weten over de mogelijkheden om een pak op maat in het wit te laten maken, neem dan contact op met het bovenstaande nummer.