Wit pak

wit pak
wit pak

Als u een wit pak zoekt dan heeft u het gevonden bij Mandemaker. Wij maken graag een wit kostuum voor u. Het witte pak heeft bij Mandemaker de prijs van een gewoon confectiepak.

U heeft voor uw pak keuze uit verschillende kwaliteiten stoffen. Uw pak kan van een eenvoudige of juist zeer exclusieve stof gemaakt worden. We kunnen zelfs een pak van linnen, velours of corduroy maken. Uiteraard bent u geheel vrij in het kiezen van alle details. Wellicht wilt u op de witte ondergrond een leuk accent met kleur toevoegen. Voor welke gelegenheid is uw pak? Een cruise, een feestje, bruiloft? Of in sommige culturen is het gebruikelijk een wit pak te dragen bij begrafenissen. Hoe dan ook wij zorgen dat u een wit kostuum van hoge kwaliteit in handen krijgt. Perfect op uw lichaam gesneden. Foutloos en precies zoals u het wilt. Dat is onze belofte!

Een veelgemaakte fout bij het witte pak is donker of zelfs gekleurd ondergoed. Doe dat liever niet want het schijnt snel door de stof heen. Kies liever huidkleurig of wit ondergoed.

En onze slogan is niet voor niets dat we met gemak een pak aanmeten. Namelijk bij u thuis! Op elk gewenst moment. Maar u bent natuurlijk ook altijd in de showroom welkom. We wachten op u met het espresso-apparaat in de parate stand.

Als u meer wil weten over de mogelijkheden om een pak op maat in het wit te laten maken, neem dan contact op met het bovenstaande nummer.