Zwart pak

Zwart pak
Zwart pak

Sommigen beweren dat het zwart pak alleen voor avondkleding en begrafenissen is. Maar een zwart pak overdag naar kantoor kan er ook best goed uitzien. Maar het is wel een risico het zwart pak overdag te dragen. Het geeft al snel een sombere look, en het zwart pak kan je er overdag bleek doen uitzien. Combineer het zwart pak naar kantoor met kleuren binnen de zelfde toon. Dus bijvoorbeeld zwart pak met een cement grijs overhemd en antraciet das.

Of een roze overhemd met een rood gestreepte das bij je zwart pak. Als je gaat voor een blauw shirt probeer dan te combineren met een zwarte stropdas. Of ga voor een klassieke witte oxford stof bij je zwart pak. En waarom bij het zwart pak geen mooie pochet in de kleur van de das? Door deze kleur te matchen leid het niet te veel af.

Er was een tijd niet zo lang geleden, toen het zwart pak het leek af te leggen tegen de marine kleuren en krijtstreep, maar het lijkt erop dat het aan een comeback bezig is op kantoor en ’s avonds.

Interesse in een zwart pak? U kan ons altijd bellen voor meer informatie of een afspraak. De contactgegevens zijn te vinden op de contacten pagina.