Maatpakken voor uw werknemers of klanten?

Exclusieve maatpakken voor de Automotive branche

 

Voor uw bedrijf is het belangrijk dat zowel u als uw werknemers er representatief bij lopen. Dat kan door middel van het dragen van een 2 of  3-delig pak. Bij Mandemaker bent u op het juiste adres. Want wij kunnen u en uw werknemers voorzien van een mooi werkkostuum. Maar is meer mogelijk.

Maatpakken maken de man, de vrouw en uw werknemers.

Maatpakken maken niet alleen de man maar ook de vrouw. Daarnaast zijn onze maatpakken eerlijk geproduceerd en gebruiken we enkel stoffen die voldoen aan hoge milieu eisen. Aanmeten kan in onze sfeervolle showroom, of bij u op locatie.

 

Incentive bij uw verkoop

Uw klanten wilt u graag behouden en het liefst iets moois meegeven naast uw eigen product. Wat denkt u van een pak speciaal voor de klant bij de aankoop van een nieuwe auto.

Incentive voor uw werknemers

Uw werknemers belonen met het behalen van hun doelstelling? Of wilt u advies vragen over hoe u het beste de werkvloer kunt aankleden om de representativiteit te verhogen? Kom dan in contact met ons voor een advies gesprek. Wij komen langs bij u op de zaak voor het uitzoeken van een stof en het opmeten van een pak.

Gaat u op een bijeenkomst, beurs of evenement staan en zal iedereen er hetzelfde uit zien? Ook dat kan. Dan zijn er aantrekkelijke groepskortingen mogelijk.

Bekijk onze configurator voor inspiratie. Of komt u toch liever bij ons langs in het atelier, dan kan dat ook.