Bestuurspakken en student-maatpakken

Bestuursleden en studenten,

Ook komend jaar zal een belangrijk jaar zijn voor uw vereniging. Bestuursleden horen zich formeel te kleden door middel van een 2 of zelfs 3-delig pak. Als vereniging samen er representatief uit zien voor bijeenkomsten en congressen is dan ook een pré.

U treedt binnenkort aan als nieuw bestuur van uw vereniging? Een spannende tijd waarin veel geregeld moet worden. We zorgen dat u op tijd voor de eerste officiële gelegenheden allen perfect gekleed bent.

Wat bent u kwijt?

Nou ja, kwijt… Onze maatpakken zijn een investering waar u tijdens uw bestuursleven en lang daarna veel plezier van zal hebben. Bijvoorbeeld als u solliciteert voor een belangrijke baan. De pakken kunnen een stootje hebben. Tenzij u er mee gaat duiken in de zee gaan ze jaren mee. Een grove prijsindicatie ziet u hier. De prijs is net als het pak maatwerk.

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Het aanmeten en afpassen kan in onze showroom in Haarlem. Er is 1 aanmeet-sessie en 1 afpas-sessie inbegrepen. De correcties zijn ook
inbegrepen. U kiest de stof en stijl. De stoffen zijn nette scheerwollen die tegen een stootje kunnen en weinig kreuken. Details zoals knoopsgaten in aparte kleuren, bijzondere voering of uw namen in de jasjes geborduurd zijn inbegrepen. De pakken worden degelijk en hoogwaardig afgewerkt. Met een tongzak, sous bras, handgemaakt binnenwerk (semi canvas constructie), echt werkende knoopsgaten etc. De hoogwaardige kwaliteit zorgt er voor dat u tijdens uw bestuursleven en lang daarna veel plezier van het maatpak zult hebben.

Inspiratie

Kijk eventueel naar onze configurator maatpakken voor informatie en inspiratie over
de mogelijkheden.

Komt gerust in contact met Mandemaker voor een advies gesprek

Als u verder vragen heeft of een afspraak wilt maken vernemen we het graag. Je kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek.