Concurrent Oger, Suitsupply

en Roka Haarlem opent zijn deuren in Haarlem

Sinds 1 januari 2015 zijn Roka Haarlem, Oger Haarlem en Suitsupply niet meer de enige plekken in de stad waar men terecht kan voor een mooi maatpak

Tenminste, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Suitsupply Haarlem, en Oger Haarlem zit Mandemaker net buiten het stadscentrum. Zeer makkelijk aan te rijden. De klanten van Mandemaker kunnen voor de deur gratis parkeren.

In 2003 maakte Suitsupply reclame met de volgende tekst: “Een mooi pak? Daarvoor ga je langs Oger…en dan links en rechts…’. Men gaf de route naar een nieuwe Suitsupply vestiging, overigens toen nog niet de Suitsupply Haarlem.

In navolging van deze reclame welke Suitsupply zelf maakte met betrekking tot Oger in 2003 zouden wij zeggen, voor een goed maatpak hoeft u helemaal de stad niet in. U rijdt tot aan onze voordeur en parkeert gratis op de ruime parkeerplaats. Wij wachten u op met een verse espresso.

En waarom zou u dan niet de Roka Haarlem of een van de andere winkels bezoeken maar Mandemaker? Ook al associëren vele mensen Suit Supply met maatpakken de meeste mensen kopen er een confectiepak. Eventueel iets vermaakt. Een maatpak van Mandemaker wordt vanaf nul voor u gemaakt. Het is dus een wezenlijk ander product dan een confectiepak.

Bij een maatpak gaat het om de persoonlijke aanpak. U als klant staat daarbij centraal. Het pak word om uw lichaam gemaakt. In plaats van om een denkbeeldig gemiddeld pasmodel. Het mooie daarbij is ook dat u alle details en de stof van het maatpak kan kiezen.

Concurrent Roka, Suitsupply en Oger Haarlem geopend.
Concurrent Roka, Suitsupply en Oger Haarlem geopend.

En met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur verspild u geen tijd aan het zoeken naar een parkeerplaats. Parkeren kan in de binnenstad van Haarlem nog wel eens een uitdaging zijn. Onze locatie is ideaal voor de snelle zakenman die tussendoor even een pak wil laten aanmeten. Maar ook als u voor een trouwkostuum langskomt is het erg handig dat u voor de deur parkeert. Suitsupply Haarlem is wat dat betreft helaas steeds verder komen te staan van het ideaal van de winkel langs de A4. Daar kon je snel even je pak halen. Ideaal voor de spreekwoordelijke vertegenwoordiger die koffie heeft gemorst op zijn pak en snel even iets nieuws nodig heeft.

Uiteraard nemen we bij Mandemaker bij de eerst afspraak de tijd voor u. Het grote voordeel is dat wij uw maten bewaren. Bij een volgend pak hoeft u nog slechts een stof uit te kiezen en bent u klaar. Sneller kan niet, en u heeft veel keus. Dus als u het niet vind bij ons dan bestaat het niet.

Maak nu een afspraak met onze travelling tailor of bel 023-5277731.