Gala pak

Het gala pak kan verschillende vormen aannemen. Als gala pak kan gedragen worden een smoking of rokkostuum. Een gala is een grote, feestelijke viering die een speciale gelegenheid markeert. Als gala pak draagt u dan ook iets bijzonders. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zich formeel kleden in gala pak. Wij maken uw gala pak graag voor u. Geheel op maat zodat u het best mogelijke gala pak draagt.

De uitnodiging kan erop wijzen dat het gala is een black tie event is. Dit geeft aan dat uw gala pak een smoking moet zijn. Indien op de uitnodiging white tie staat moet uw gala pak een rokkostuum zijn.

Indien de uitnodiging niet specifiek vermeldt of het black tie is of white tie, dan zal uw gala pak meestal een smoking moeten zijn. De meeste mannen dragen niet vaak een gala pak. Maar die keren dat u het draag zal uw gala pak van Mandemaker zeker stralen!

Bij het gala pak hoort een mooi gala overhemd. Dit gala pak overhemd zal meestal een smoking overhemd moeten zijn. Het gala pak overhemd draagt u dan met dubelle manchetten, en een vlinderstrik.

Als u meer wilt weten over het gala pak van Mandemaker neem dan contact met ons op.