Italiaanse pakken

Italiaanse pakken staan bekend om het slanke silhouet en de verfijnde afwerking. Voor uw Italiaanse pakken bent u bij Mandemaker aan het juiste adres. Onze Italiaanse maatkostuums worden in een fraaie strakke snit uitgevoerd. Voor uw perfecte pak gebruiken wij enkel de beste stoffen zoals Ermenegildo Zegna, Loro Piana of Vitale Barberis.

Geheel in stijl kan u kiezen voor de spalla camicia, of napolitaanse schouder aanzet. Hierbij wordt de schouder iets geplooid aangezet. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om uw pak in de beste Italiaanse traditie te laten vervaardigen. U bent vrij in het kiezen van de details van uw pak op maat. Daarbij adviseren we u natuurlijk graag. Onze Italiaans geschoolde kleermakers gaan graag voor u aan de slag. Alles is mogelijk om uw perfect te kleden. Maak uw keuze uit knopen, voering, stiksels, kraagvilt en nog veel meer.

Uw Italiaanse pakken thuis aangemeten?
Ook dat kan. Als u geen tijd heeft om onze showroom te bezoeken komen we graag naar u toe. We zijn dan ook flexibel in onze planning. Avond of overdag, ook het weekend. Onze slogan is niet voor niets ‘Maatpakken met gemak’. Ook voor het afpassen kunnen we langskomen. Zorgt u wel voor goede verlichting en een spiegel thuis? Anders is de showroom wellicht meer praktisch.

Maak nu een afspraak voor het aanmeten van uw Italiaanse pakken.
Neem contact op met het bovenstaande nummer.