Maatpakken heren

Maatpakken vindt u bij Mandemaker. Uw maatkostuum perfect en met gemak, bijvoorbeeld op locatie aanmeten bij u. Of bezoek onze showroom. We staan altijd voor uw klaar met mooie stoffen, goed advies, en een meetlint in de hand!

Voor uw maatpakken heren kiest u zelf de stof en details. De kleding kan waar en wanneer u het maar wilt worden opgemeten, ook bij u thuis. Wij zorgen dat de details van uw maatpakken perfect in orde zijn en uiteraard dat ze goed passen. Een goed pak is belangrijk voor een representatief voorkomen. Dat kan op het werk zijn, op een feestje, of zelfs op uw eigen bruiloft. Dat laatste is natuurlijk het ultieme moment om een maatpak te dragen. De foto’s zal u vele jaren met plezier aanschouwen, zelfs lang nadat uw uw pak op maat met liefde in vele jaren heeft afgedragen.

Maatpakken heren, niets laten we aan het toeval over!
Onze maatkostuum worden tot in de puntjes perfect afgewerkt. Elk details is door ons in een proces van jaren ontwikkeld tot het optimimum. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat elke pak het zelfde word uitgevoerd. Behalve de maat zijn er vele zaken welke we speciaal volgens uw wensen maken. Denk daarbij aan de knopen, kraagvilt, voering, en nog heel vele meer. Onder het genot van een kopje echte Italiaanse espresso nemen we met u de details van het maatpak door.

Maak nu een afspraak voor uw heren maatpak, bel naar het bovenstaande nummer.