Het Suitsupply maatpak heeft

kennelijk een grote bekendheid.

Maar wij zijn Mandemaker!

Wij zijn geen Suitsupply maatpakken maar Mandemaker Maatpakken, dat mag duidelijk zijn. Toch verbaast het mij elke keer dat klanten ons met het Suitsupply maatpak vergelijken. Kennelijk heeft dit bedrijf een grote bekendheid. Het is des te meer verbazend daar Suitsupply vooral confectie verkoopt, en geen maatpakken. In dit blogje ga ik voor al onze klanten die geen helder beeld hebben van het verschil tussen Suitsupply en ons hier wat dieper op in.

Regelmatig spreek ik op borrels mensen die vragen wat ik doe. Als ik vertel dat ik maatpakken maak is een standaard reactie deze: “oh zoiets als Suitsupply”. Ik probeer op zulke momenten een lichte ergernis te verbergen. Veel mensen halen een vermaakt pak en een maatpak door elkaar. Een maatpak wordt, het woord zegt het al, op jouw maten gemaakt. Wat Suitsuply voornamelijk doet is het vermaken van standaard pakken. Dit kan een prima resultaat geven. Maar het is natuurlijk niet een echt maatpak.

Suitsupply maatpak heeft grote bekendheid
Kennelijk heeft het Suit Supply maatpak een grote bekendheid. Maar wat is dan de overeenkomst tussen de Suitsupply confectiepak en een echt maatpak van Mandemaker. Wel de vergelijking is als tussen de Febo en de Librije. Je kan er allebei eten. Veel mensen verwarren het Suitssupply maatpak met iets wat in feite in confectiepak is. Overigens kan men bij SuitSupply ook in sommige vestigingen een maatpak bestellen. De service, ambiance en kwaliteit van een maatpak zijn onvergelijkbaar met die van een confectiepak. In onze optiek is Suitsupply de snackbar onder de pakkenleveranciers. Soms is dat handig en heb je snel iets nodig. Bij een echt maatkostuum is het proces van aanmeten, afpassen etc veel uitgebreider.

Suitsupply maatpak
Suitsupply maatpak, of bedoelt u confectie?

Wat is een echt maatpak?
Wat is dan een echt maatpak Er zijn natuurlijk verschillende soorten en niveaus van maatwerk. Mandemaker levert meestal een zogenaamd Made to Measure maatpak. Dat wil zeggen dat we deels met pasmodellen en deels met het meetlint iemands maat nemen. We maken aan de hand daarvan gelijk een compleet maatpak. De klant kan, in tegenstelling tot confectie, zelf de stof en andere details uitkiezen. Daarnaast is er ook nog bespoke, dit is het hoogste niveau van maatwerk en kan ook door ons geleverd worden. Dit vergt een veel grotere inspanning en vaak zijn er vele passessies totdat men tot een eindresultaat komt.

Maak nu een afspraak voor het aanmeten van uw echte maatpak!

Piter Mandemaker