Trouwpak

U gaat trouwen en bent op zoek naar een trouwpak? Het trouwpak is het belangrijkste kledingstuk dat u ooit aan zal schaffen. Voor uw trouwpak mag u van ons dan ook volledige toewijding en aandacht verwachten.

Onze kleermakers
Onze kleermakers staan persoonlijk voor de kwaliteit van het geleverde trouwpak. Uw trouwpak kan u volledig op maat en naar eigen wensen laten maken. Alle details van uw trouwpak kan u zelf uitzoeken. Zo kan u aan de binnenkant van uw trouwpak de datum en uw initialen laten zetten. Stikseltjes en knopen van uw trouwpak kunnen bijvoorbeeld worden afgestemd op de bruidsjurk. Onze grote collectie trouwpak-stoffen maakt dat u altijd de juiste vind voor uw trouwpak.

Trouwpak aanmeten
Als u bij ons een afspraak maakt nemen we alle tijd voor u. Onder het genot van een kopje koffie of andere versnapering gaan we een mooie stof uitzoeken. Vervolgens kijken we naar de details van uw trouwpak. U kan alles precies laten maken zoals u wenst. En ten slotte het model van uw trouwpak. Dit is de laatste stap maar ook de belangrijkste.

Trouwpak afpassen
Als uw trouwpak klaar is gaan we uitgebreid afpassen. We zetten dan de spreekwoordelijke puntjes op de i van uw trouwpak.

We staan u graag te woord met al uw vragen over uw trouwpak of als u een afspraak wil maken voor uw trouwpak: tel 023-5277731