Getailleerd colbert

Een getailleerd colbert kan u bij Mandemaker laten maken. Als u geen getailleerd jasje draagt maar een gewoon colbert ziet dat er vaak wat lomp uit. De fraaie curve van een getailleerd colbert flatteert uw silhouet. Als uw fysiek het enigszins toestaat adviseren wij altijd een op uw maat gesneden in de taille ingenomen colbert.

Het getailleerd colbert van Mandemaker is puur maatwerk en past u perfect. Een colbert is natuurlijk altijd het mooiste als het op maat gemaakt is. De taillering zit dan op de juiste hoogte en heeft precies de curve. Zonder deze precisie zal u zien dat het net niet goed voelt.

De stof voor uw getailleerde colbert
Kies voor uw perfecte kostuum op maat uit honderden verschillende stoffen. Wat dacht u van een prachtige kasjmierwol. Speciaal van de Kasjmirgeit welke zijn best doet om voor u de ideale wol te produceren. Maar ook het Merino schaap levert prachtige stof voor uw strakke colbert. Merino wol is bijvoorbeeld ideaal voor de zakelijke reiziger. Het kreukt weinig en blijft netjes. U bent altijd vrij om de details van uw jasje zelf te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een strakke zakelijke uitstraling? Of juist een casual model. Wij zorgen er voor.

Als u meer wilt weten over het Getailleerd colbert van Mandemaker neem dan contact op met het bovenstaande nummer.