Maatpakken voor bijzondere momenten

Van bruiloft tot begrafenis

Een goed maatpak gaat jaren mee en maakt daarom een hoop bijzondere momenten mee. Mijlpalen, jubilea en feestelijke aangelegenheden. Van die momenten waarop een stijlvol maatpak bijdraagt aan een aangename en nette sfeer. Voor welke gelegenheden is een maatpak geschikt? In deze blog informeren we u over typische maatpakmomenten.

Afstuderen
Wie afstudeert (maar ook wie daarbij aanwezig is) ziet er netjes uit in een maatpak. Het is een bijzondere gebeurtenis die een nieuwe fase van het leven inluidt. De studiejaren worden succesvol afgerond en de zoektocht naar een baan begint. Een goed moment voor een mooi maatpak.

Solliciteren in maatpak
Het ligt er natuurlijk aan voor welke baan u gaat. Als loodgieter of programmeur hoeft u over het algemeen niet in pak te solliciteren. Bij een management- of bankfunctie doet u er goed aan te solliciteren in een maatpak. We raden u aan voor een blauw of grijs pak te kiezen, omdat blauw en grijs onbewust autoriteit, betrouwbaarheid en zakelijkheid uitstralen.

Werken
Wellicht is de dresscode op uw werk ook zakelijk en netjes. Dan zit u met een op maat gemaakt pak ook goed. U komt deskundig en keurig over en straalt daardoor professionaliteit uit.

Bruiloft
Bij Mandemaker Suits maken we ook trouwpakken op maat. U wilt er natuurlijk op uw paasbest uitzien met een pak dat u fantastisch staat. We kunnen uw pak ook een bijzonder extraatje geven. We borduren uw trouwdatum in het pak, of maken miniatuurversies van het trouwpak voor uw zoontjes. De gasten zien er ook netjes en feestelijk uit in een maatpak. Als u zich speciaal netjes kleedt voor het bruidsstel, toont u respect en vreugde.

Begrafenis
Begrafenissen horen bij het leven. Een moment om te rouwen en een moment waarop u medeleven toont. In een zwart maatpak straalt u uit dat u meeleeft en dat u de overledene respecteert. De kleur zwart straalt autoriteit, respect en een vleugje ‘drama’ uit. Zwart is natuurlijk ook de kleur van rouw.

Andere momenten
En zo zijn er nog veel meer momenten waarbij u het maatpak uit de kast kunt trekken. Recepties, jubilea, feestdagen, sterrenrestaurants. Een maatpak is onmisbaar. Kunt u wel weer een nieuw maatpak gebruiken? Neem gerust contact met ons op.

Maak nu een afspraak in onze showroom of met onze travelling tailor