Blauw pak

Blauw pak
Blauw pak

Een blauw pak past bij alle gelegenheden. Of u nu een blauw kostuum bij een bruiloft, begrafenis of gewoon naar het werk draagt. Het blauwe kostuum misstaat nimmer.
Meer dan grijs of zwart word het blauwe pak geassocieerd met autoriteit. Voeg er een rode das aan toe en u bent klaar voor elke vergadering. Echter met de juiste accessoires is het blauw pak ook perfect voor uw bruiloft. Kies dan een wat helderder kleur blauw. Eventueel met wat ingeweven speelse accenten.

Natuurlijk zijn er vele variëteiten blauw pak. Zo kennen we het klassieke navy (donkerblauw) pak. Dit zien we het meest. Maar er is ook het lichtblauwe en meer helderblauwe pak. Deze kleuren worden meer gedragen in de zomer. En wat dacht u van een petrol-blauw maatpak. Dit is een prachtige modieuze tint blauw (met iets groen er in). Een prima kleur voor alle seizoenen.

Het blauwe pak kan op veel manieren gecombineerd worden. Zwarte schoenen, maar ook bruine passen onder het blauw pak. Ook passen vele kleuren dassen perfect bij het blauw pak. Afhankelijk van de tint blauw kunnen er vele overhemden onder. Wit, lichtblauw en lichtroze zijn klassieke combinaties die altijd goed gaan bij het blauwe pak. Voor een bruiloft kan u kiezen voor een off-white / ivoor kleur hemd onder uw blauw kostuum. Daarmee match u dan de trouwjurk. Bij een begrafenis daarentegen dragen we het blauw pak met een wit overhemd, zwarte das en zwarte schoenen. Laat u desgewenst goed adviseren over de kleuren die u goed staan. Niet iedereen ziet er het zelfde uit. Daarom levert Mandemaker maatwerk!

Naast de kleur van uw pak zijn er natuurlijk veel mogelijkheden in wevingen en strepen of ruiten. Kies bijvoorbeeld een krijtstreep of pinstripe op uw blauwe pak als u wat langer wilt lijken. Kies voor een ruit als u een speels element wilt toevoegen aan uw blauw pak. Onze collectie stoffen voor het blauw pak is zeer groot en omvat vele verschillende kwaliteiten. Van eenvoudig en robuust tot de meest luxueuze Italiaanse stoffen.

Uw blauwe kostuum kan u laten maken bij ons. Bel of mail ons even als er iets is dat u wilt weten. Of maak een afspraak.