Trouwpak Haarlem

U bent op zoek naar een trouwpak in Haarlem? Kies dan voor een maatpak van Mandemaker. Echt maatwerk met een glimlach.

U kan terecht in onze showroom, net buiten de stad. Deze is open op afspraak. U heeft dus altijd de volle aandacht van ons. Wij zorgen voor een kopje koffie en tonen u de mogelijkheden voor uw trouwpak. Er is een ruimte (gratis) parkeerplaats voor de deur. Uw trouwpak in Haarlem zal een succes zijn. We hebben uitgebreid aandacht voor uw wensen. Alles is mogelijk. Van de stof tot de knoopsgaten, u kan alle details zelf bepalen voor uw trouwpak in Haarlem. U word opgemeten en aan de hand van deze maten maken wij een perfect passend pak.

Een trouwkostuum in Haarlem hoeft bovendien niet duur te zijn. Bekijk onze prijzen elders op deze site. We kunnen uw pak desgewenst ook zo maken dat het na de bruiloft nog prima door de dragen is, voor werk, feesten of andermans bruiloft.

 

 

Trouwpak Uitleg (extra info)Prijzen
BusinessTrouwpak zonder poespas. Gewoon goed. 2-delig. € 575
DesignoEen bijzonder trouwpak van mooie stof en perfect op maat. 3-delig.€ 695 tot 1.175
SartorialDe mooiste dag van uw leven vraagt om het mooiste pak van uw leven. 3-delig.€ 1.195 tot 2.995
Onze werkwijze

Een trouwpak in Haarlem laat u aanmeten bij Mandemaker

Het aanmeten van uw trouwpak is een bijzondere gebeurtenis. Wij zorgen er voor dat u de beste keuzes maakt uit onze grote collectie stoffen en opties. Dit alles in een aangename sfeer met persoonlijke service en aandacht. Ontdek alvast de mogelijkheden in onze maatpak configurator op de website. Of vraag ons een gratis en vrijblijvend ontwerp voor u te maken.

 

Trouwpak Haarlem

Trouwpak Haarlem

Wenst u uw trouwkostuum niet in Haarlem maar elders te laten aanmeten? Ook dat kan. Onze travelling tailor bezoekt u graag thuis. In alle rust zoekt u de details uit van uw trouwkostuum, of dat nu in Haarlem is of elders in Nederland.

Graag maken we een afspraak voor het aanmeten van uw trouwpak, Haarlem, of elke andere plek is mogelijk. U kan overdag en ook in de avond afspreken.

Vele Haarlemse bruidegommen gingen u voor. Met trots mogen wij zeggen dat vele Haarlemmers in een maatpak van Mandemaker getrouwd zijn. U bent welkom in onze showroom voor uw trouwpak in Haarlem.