Zakelijk maatpak

U draagt graag een mooi pak naar uw werk? Dan gaat er niets boven een zakelijk maatpak.
Maar welke stof, kleur en model moet  u dan kiezen?

Momenteel is het single breasted, twee-knoops jasje het populairst.
Als u echt formeel wilt overkomen, ga dan voor een double breasted jasje. Dit jasje bestaat uit twee rijen met knopen. Het double breasted colbert was vroeger een rage en komt tegenwoordig weer steeds vaker uit de garderobe.
De meest voorkomende kleuren voor een zakelijkpak zijn donkerblauw of antraciet grijs, deze kleuren zijn in combinatie met het juiste overhemd en de juiste stropdas krachtig, maar niet te krachtig. Het mag namelijk niet lijken dat je hoger staat dan je baas.
Een kleur die ook populairder wordt op de werkvloer is wat lichter grijs. Dit komt doordat de etiquette op werk steeds wat minder streng worden.
De kleur lichtgrijs voor uw pak, maakt u jong en speels maar serieus te gelijk.
De details die u verwerkt in uw pak moeten subtiel zijn. Als de details te veel opvallen dan wordt het pak te informeel. Een klein gekleurd knoopsgat is dus prima. Een kleur die juist minder vaak voorkomt is zwart, maar als u van zwart houdt, waarom niet?

Interesse?

Wilt u meer weten over een zakelijk maatpak? Neem dan contact met ons op, we helpen u maar al te graag met uw zakelijke maatpak. Moeten uw collega’s er net zo netjes uit zien als u? wij maken ook maatpakken voor groepen!

Of bent u op zoek naar een trouwpak? hier hebben wij wat tips.
Het klassieke maatpak.